El nou Carnet Jove d'Alcarràs arrenca amb embranzida

Un nou Carnet Jove d'Alcarràs fusiona les dues targetes i completarà el seu desplegament a la tardor 
Presentació del nou Carnet Jove d'Alcarràs ©AjAlcarràs
photo_camera Presentació del nou Carnet Jove d'Alcarràs ©AjAlcarràs

La proposta del nou Carnet Jove d'Alcarràs es va presentar el 4 de maig a l'Ajuntament de la vila per; l'alcalde, Jordi Janés; la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon; i el regidor de Joventut, Gerard Companys.

Janés va mencionar que "l'acord elimina duplicats i facilita la vida al jovent local perquè posa al seu abast un ventall de descomptes i avantatges encara més gran que inclou serveis i ofertes de tot Catalunya i Europa"

El carnet porta com a novetat un format digital que permetrà fer servir directament des de l'aplicació mòbil del carnet. Per tal d'adquirir-lo, els joves hauran d'acreditar la seva residència al municipi, juntament amb les seves dades d'identificació (DNI o bé el certificat d'empadronament). A més, els joves que ja eren titulars, se'ls hi farà la renovació automàtica que també tindran disponible mitjançant l'aplicació. 

Alcarràs, anteriorment al Carnet Jove tenia una altra targeta 'Alcarràs Jove', que oferia avantatges i descomptes als veïns del municipi. Amb aquesta renovació del nou Carnet Jove d'Alcarràs, s'han fusionat les dues targetes que han aconseguit un total de 800 titulars que corresponen als 500 usuaris que tenien el Carnet Jove nacional de la vila i 300 que acumulava la targeta 'Alcarràs Jove', activada pel consistori l'any 2020

L'objectiu del carnet és oferir una bona diversitat d'avantatges de qualitat i proximitat per al jovent d'Alcarràs i així, potenciar l'ús en el seu dia a dia. També, pretén que els joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i així, incrementar l'arrelament i la identificació amb el municipi.

Els joves d'Alcarràs que vulguin fer-se nous titulars del Carnet Jove, ho podran fer a partir del mes d'octubre mitjançant la web del Carnet Jove o a qualsevol de les oficines de CaixaBank o Imagin.

comentaris