27.11.2022 |
Territoris.cat

Balanç positiu del Saló de Nuvis digital, que seguirà actiu fins a la propera edició

Per tal de donar suport al sector, s’hi podran afegir les empreses del sector que ho desitgin
Portada Marina Codina
El Saló De Nuvis digital ha permés donar accés a les pasarel·les, presentacions i tallers.
Balanç positiu del Saló de Nuvis digital, que seguirà actiu fins a la propera edició

“El balanç del saló és totalment positiu, tant pel nombre d’expositors, 120, superior al d’edicions passades, com pel fet que hem pogut fer visible tot aquest teixit empresarial, fet important donat que la fira presencial no ha estat possible i que parlem d’un sector que ho està passant malament per la pandèmia de la Covid-19”. 

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, considera que De Nuvis Digital “ha donat al sector una plataforma eficaç i directa per tenir accés al seu mercat, les parelles que es volen casar i tot aquell que vol fer una celebració”. 

Oró ha anunciat també que De nuvis com a plataforma digital seguirà actiu fins a la propera edició del saló, i que s’hi podran afegir les empreses del sector que ho desitgin.

Satreria LorenzoIgualment, ha recordat que la inscripció per als visitants —que és gratuïta— roman oberta i que totes les persones inscrites poden demanar una cita virtual amb els proveïdors de la fira per obtenir informació, resoldre dubtes i rebre assessorament personalitzat. La videoconferència es pot fer en el període comprès entre el 14 i el 19 de novembre. 

D’altra banda, durant la setmana vinent se seguiran visualitzant al web activitats paral·leles com tallers, presentacions i la passarel·la, i molts dels expositors mantindran durant uns dies les promocions i descomptes especials del saló De Nuvis. 

El director general de la Fira de Lleida ha explicat que fins al moment s’han inscrit al saló digital més de 1.000 visitants (que poden correspondre a visitants individuals, parelles, etc.) i que, a més de les cites virtuals, se n’han registrats també de presencials (les primeres ja han tingut lloc aquesta cap de setmana).

Oro ha remarcat l’esforç tecnològic que ha suposat transformar una fira presencial en una altra totalment digital, i que en aquest sentit De Nuvis és un saló pioner a Catalunya.

Un total de 120 expositors de 25 sectors diferents han participat en la 22a edició del saló DeNuvis. El saló ha estat el marc d’una passarel·la online amb les col·leccions de núvia i nuvi, la qual han comptat amb una dotzena de participants (entre firmes especialistes en vestits de boda, complements, fotografia i vídeo, etc.), així com també de sortejos de productes i serveis per part dels expositors (sopars, maletes de viatges, sessions fotogràfiques preboda i disseny d’invitacions, entre altres) valorats en més de 1.800 €. Wabisabi taller online

Cal recordar que els sectors presents a De Nuvis Digital són els d’espais per a celebracions, restaurants, hotels, càtering, vestits de núvia, vestits de nuvi, vestits de festMag nebur tallera, vestits de comunió, joieria, fotografia i vídeo, agències de viatges, assegurances, imatge personal i salut, perruqueria, maquillatge, decoració i complements (floristeria, mobles i decoració, lloguer d’equipaments per a celebracions), música, animació, màgia, espectacles, participacions i regals.

Balanç positiu del Saló de Nuvis digital, que seguirà actiu fins a la propera edició
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement