Benavent de Segrià inicia una campanya de recollida de vidre, dirigida als bars

La campanya la impulsa l'àrea Mediambiental dl Consell Comarcal del Segrià, que ha posat a disposició dels municipis els contenidors adients per aquesta actuació
 

Manel Català  i Antoni Carré lliuren els contenidors als establiments de Benavent
photo_camera Manel Català i Antoni Carré lliuren els contenidors als establiments de Benavent

Sistema Vacri recollida VidreEl municipi de Benavent de Segrià ha estat un dels primers a implantar el nou sistema de recollida de vidre dirigit als establiments de restauració i grans generadors d'aquest residu. L'alcalde del municipi Manel Català i el regidor de l'àrea de Promoció Econòmica Antoni Carré van lliurar aquesta setmana als establiments de la localitat els contenidors adaptats per la recollida i les respectives instruccions d'ús.

El nou sistema de recollida l'impulsa l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de Segrià, que ha instal·lat en els municipis un recipient de recollida anomenat Vacri, que permet descarregar els contenidors de gran volum dels establiments amb una gran funcionalitat.

L'alcalde de Benavent Manel Català ha manifestat que volem fer més àgil i còmode el reciclatge de vidre i considerem que els bars són els punts més importants per iniciar aquest procés.

Comentaris