La Biblioteca d’Alpicat lliura els premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre

La convocatòria va gaudir d'una molt bona participació, amb 110 treballs presentats

Premis BiblioPunt Alpicat interior
photo_camera Fotografia dels premiats en la convocatòria d'enguany

Dins els actes de la celebració del 27è aniversari de la Biblioteca d’Alpicat, dissabte passat es va dur a terme el lliurament dels premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre, amb un total de 10 premis distribuïts en tres categories infantils, una juvenil i una d’adults. La convocatòria ha comptat enguany amb 110 treballs presentats, una bona participació que els organitzadors han valorat positivament.

A la categoria Infantil A, el primer premi ha estat per a Carla Pompido, i el segon per a Oriol Nolla. En Infantil B, Ares Piñol i Maria Canal s'han emportat el primer i segon premi, respectivament; mentre que en Infantil C, la guanyadora ha estat Laia Soler, amb Júlia González com a segona classificada. En la categoria Juvenil, el primer lloc va ser per a Laura Larios seguida de Carla Lamora; i en la d’Adults, el primer premi va ser per a Maria Barriga i el segon per a Narcís Cristian.

El jurat va estar format per Marçal Abella, Ernest Casals, Mercè Griñó, Marta Pallarés, José Enrique Ruiz, Neus Segura i la regidora Teresa Bosch.

Comentaris