11.08.2022 |
Territoris.cat

CervisiaLleida maridarà gastronomia, música i cervesa sota l'aixopluc de la Fecoll

El cap de setmana comptarà amb els concerts d'Alba Rock, Koers, Contiguo, La Terrasseta de Preixens, Javier Sarvisé i Jordi Cucó, banda tribut a El Último de la Fila, que clouran la festa

Edicions anteriors de la festa CervisiaLleida
Edicions anteriors de la festa CervisiaLleida
CervisiaLleida maridarà gastronomia, música i cervesa sota l'aixopluc de la Fecoll

La festa de la cervesa arriba a Lleida els dies 15, 16 i 17 de novembre, amb la celebració de CervisiaLleida, el saló cerveser organitzat per la Fecoll amb la col·laboració de San Miguel i Fira de Lleida, que obre portes per onzena vegada amb diferents propostes de música en directe per a tothom. 

Podeu consultar el programa detallat en aquest enllaç

El programa inclou un ampli cartell de concerts gratuïts que començaran divendres 15 amb les actuacions d’Alba Rock, i Koers. Dissabte 16, hi haurà una exhibició de ball de Lleida Country pel matí i, al vespre, serà l’hora de les actuacions de Contiguo, i La Terrasseta de Preixens. El matí de diumenge 17 Factoria Dance, El Mirall i ZMO faran diferents coreografies de ball i street dance. La jornada del diumenge continuarà amb el concert de Javier Sarvisé i Jordi Cucó, banda tribut a El Último de la Fila, clourà la fira que comptarà amb l’animació diària dels Esbojarrats Cervesers de Sac Espectacles.

Edicions anteriors de la festa CervisiaLleidaCervisiaLleida té previst un programa farcit de diferents propostes que combinen l’ampla oferta de cerveses nacionals i internacionals amb tastos de cuina fruit d’una selecció de la Ruta de la Tapa San Miguel 2019.

L'oferta gastronòmica la presentaran El Misteri de Tous de La República del fum, Cruixent dos sentits del Brutus i Coqueta de pasta de full amb ventresca del restaurant Julian

El públic assistent també podrà participar dels  tastets de caragols a la gormanda, patates braves, un gran assortiment de Pucetes o entrepans preparats per Caparrós Celebracions. Els assistents podran visar el seu passaport gastronòmic i participar en el sorteig d’un cap de setmana a Grandvalira.

Les activitats proposades inclouen a més tastos dirigits que es faran divendres 15 a les 20h i dissabte 16 en tres sessions: 12.30h, 13.30h i 18.30h. D’altra banda, el diumenge 17 es lliuraran els premis del Concurs de Tast a cegues de l’Aplec 2019.

CervisiaLleida maridarà gastronomia, música i cervesa sota l'aixopluc de la Fecoll
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement