5 d'abril

La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat proposa una jornada esportiva i solidària de ciclisme

Tramdur
photo_camera La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat tindrà lloc el proper 5 d'abril.

El Club Ciclista Tramdur d'Alpicat ha organitzat per al diumenge vinent, 5 d'abril, la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una iniciativa esportiva i solidària que es pretén que tingui abast estatal.

La proposta, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat, consisteix en, sense sortir de casa, de 8 del matí a 8 del vespre, usant el corró, la bicicleta estàtica, l'el·líptica, al passadís, al jardí, a la terrassa, etc., rodar la distància que cadascú triï (10, 30, 60 o 100 quilòmetres) i penjar fotos o vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #yomecorono, #yomequedoencasa, #confinadosperonoparados @tramduralpicat i el hashtag #yopedaleoencasa, a més de la distància escollida (per exemple, #yopedaleoencasa60kms).

​L'Ajuntament d'Alpicat col·labora en una cita que se celebrarà diumenge vinent i que recollirà fons per a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2.

La inscripció es farà conjuntament amb un donatiu de 5€, 10€ o 20€ per a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono https://www.yomecorono.com/ca/, existint la possibilitat de fer només l'aportació sense pedalar cap distància seleccionant la distància 0kms en el moment de fer la inscripció. Les inscripcions s'obriran aquest dimarts a través del web de l'Ajuntament d'Alpicat.

Un cop feta la inscripció, cada participant rebrà un correu electrònic amb un link en el qual trobarà el seu dorsal per personalitzar. Per saber el seu número de dorsal, haurà d'obrir la llista d'inscripcions i buscar la seva, i el seu número d'inscripció serà el seu número de dorsal.

En el dorsal s'haurà d'indicar el número, el nom i la distància escollida, i després imprimir-lo per portar-penjat en el moment de realitzar la challenge. En cas que no disposar d'impressora, caldrà tirar de creativitat, buscar un tros de paper i dibuixar el dorsal amb la informació requerida.

Comentaris