El cicle Sardanes a la Fresca tornarà aquest estiu a 8 municipis del Segrià

La 16a edició d'aquest certàmen, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, tindrà lloc els caps de setmana de juliol a setembre

El cicle 'Sardanes a la Fresca-Volta Comarcal de Sardanes', que impulsa el Consell Comarcal del Segrià, tornarà a omplir de joia les places de la comarca aquest estiu.

Per aquesta 16a edició s'han programat vuit actuacions en diferents municipis. El calendari es posarà en marxa el 10 de juliol a la plaça del Mercat d’Alcarràs amb la Cobla Tàrrega, i seguirà, durant aquest mateix mes, el dia 16 a Torrefarrera, amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig, el dia 23 a Corbins també amb la Cobla Lo Castell, i el 30 a Almacelles.

Passant al mes d’agost, hi ha previstes tres actuacions: el dia 13 a Torres de Segre, amb la Cobla Vents de Riella; el 22 a Artesa de Lleida amb aquesta mateixa formació; i el 28 a Maials, amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig. El cicle Sardanes a la Fresca acabarà el 3 de setembre a Sunyer amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

Pel que fa a les entitats participants a Sardanes a la Fresca són onze: Amics de la Sardana d’Alguaire, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Grup Sardanista Balàfia de Lleida, Agrupació Sardanista d’Artesa de Lleida, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Amics de la Sardana d’Almacelles, Grup Sardanista 27 d’Abril de Lleida, Escola Sardanista de Torres de Segre, Grup Sardanista de l’Associació 50 i Més d’Alcarràs, Grup Sardanista Ixmucané de Lleida i Dansaires del Pi d’Alpicat.

El cicle compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Comentaris