Cinc municipis del Segrià celebraran el Dia de l’Orgull LGBTIQ+ 'Amb orgull'

Es tracta d'una programació organitzada pel Consell Comarcal del Segrià

El Dia Mundial de l'Orgull LGBTIQ+
photo_camera El Dia Mundial de l'Orgull LGBTIQ+

Aitona, Sudanell, Benavent de Segrià, Lleida i Almenar seran els cinc municipis del Segrià on es duran a terme un seguit d’actes que s’emmarcaran en les celebracions del Dia Mundial de l'Orgull LGBTIQ+, que tindrà lloc el pròxim dilluns 28 de juny.

Les activitats d'‘Amb orgull’ estan organitzades pel Consell Comarcal del Segrià i s’inicien aquest dilluns dia 21 de juny a Aitona, a partir de les 19.00 hores, amb el taller ‘Mirant dins l’armari’. Aquest es desenvoluparà a través de la plataforma zoom a càrrec de l’entitat Colors de Ponent.

Sudanell prendrà el relleu el dimarts 22 de juny amb la mateixa activitat que, en aquest cas, se celebrarà de forma presenciala la sala de ball (20.00 hores).

Una sessió de cinema a la fresca el divendres 25 de juny, a la plaça 1 d’octubre de Benavent de Segrià, serà la tercera de les activitats amb la projecció de la pel·lícula ‘Carol’ (22.00 hores) i un col·loqui posterior.

El 28 de juny la seu del Consell Comarcal del Segrià a Lleida, a partir de les 10.00 hores, vestirà la seva façana amb els colors de l'arc de Sant Martí, i es farà la Declaració Institucional amb motiu del Dia de l’OrgullLGBTIQ+.

Els actes programat finalitzaran el 3 de juliol a Almenar amb la sessió de cinema a la fresca del film ‘Em dic Harvey Milk’ i el col·loqui posterior.

comentaris