20.10.2021 |
Territoris.cat

10 AL 13 DE SETEMBRE

Circ Picat enceta la seva 7a edició, marcada per les mesures de seguretat

Circ Picat oferirà durant quatre dies les creacions d’una dotzena de companyies catalanes

circpicat2
Circ Picat enceta la seva 7a edició, marcada per les mesures de seguretat

Tot és a punt per a l’inici, aquest dijous al vespre, de la 7a edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat.

Pel davant, els aficionats al món del circ tindran tres dies més, fins diumenge 13, per gaudir d’una dotzena de formacions, totes elles catalanes, en els tres espais habilitats, tots ells al Parc del Graó

Tots els espectacles programats se celebraran sota rigoroses mesures de seguretat i higiene, amb uns protocols que ja es van aplicar durant la Festa Major d’Alpicat d’aquest mes d’agost. Així, s’ha hagut de fer reserva/compra prèvia online d’entrades per als espectacles, hi haurà aforaments reduïts i els espais comptaran amb un punt d’accés amb gel hidroalcohòlic. Serà obligat dur mascareta i caldrà garantir la distància social, amb les sortides i entrades esglaonades. Hi haurà, a més, neteja i desinfecció prèvia i posterior dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

Pel que fa a la venda d’entrades, està anant a molt bon ritme i ja se n’han venut un miler. Les localitats per als espectacles de tarda estan pràcticament totes exhaurides, i només queden algunes entrades per als de matí de divendres i de dissabte, i algunes més per als de nit. 

Quant a la programació, s’ha guanyat un dia per espaiar més els espectacles

Júlia Farrero serà l’encarregada d’obrir el festival avui, a partir de les 22.30 hores, amb l’espectacle ‘Teia’.

Divendres, serà el torn de l'espectacle ‘El senyor de les baldufes’, amb Penélope&Aquiles; ‘Posse’ i ‘Sabor’, amb Sound de Secà, que farà doblet; ‘Antipasti’, amb El que ma queda; i ‘Otto’, amb Puppae Company. El dissabte 12 de setembre de ‘Remember Show’, amb Teatre Mòbil+Marcel Gros; ‘Contigo me voy’, amb My Santa Company; ‘Absurd’, amb Circ Vermut; i novament ‘Otto’, amb Puppae Company.

I, finalment, el diumenge 13 de setembre, de ‘Total Glamour’, amb The Sullivan’s; ‘El rey de la acrobacia’, amb Guga&Silvia; i ‘Ye Orbayu’, amb la Companyia Vaques.

Circ Picat enceta la seva 7a edició, marcada per les mesures de seguretat
comentaris