01.07.2022 |

DEL 30 DE JUNY AL 3 DE JULIOL

La 9 edició de CircPicat comptarà amb 16 espectacles i 8 espais escènics

La majoria de propostes tindran entrada gratuïta i en només 6 d’elles es pagarà una entrada de 3 euros

Presentació de la programació de CircPicat. Fotografia: Diputació de Lleida.
Presentació de la programació de CircPicat. Fotografia: Diputació de Lleida.
La 9 edició de CircPicat comptarà amb 16 espectacles i 8 espais escènics

Del 30 de juny al 3 de juliol tornarà a desplegar-se a Alpicat la novena edició de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu.

El públic assistent podrà gaudir de 16 espectacles, 12 d'ells gratuïts, organitzats en 4 jornades

En aquesta ocasió, 8 seran els espais d'arreu del municipi del Segrià per convertir-se en escenaris de circ. Es tracta de la Pista, La Unió, Carpa, Roure, Parc, Taverna, Cooperativa i Molí.

Pel que fa a la programació, es té prevista la representació de 18 propostes adreçades a totes les edats i de la mà d'un ampli ventall de disciplines. Entre altres, trapezi, equilibris, malabars, clown, corda, teatre, música, música amb ampolles, manipulació d’objectes, baldufes, corda fluixa, rolabola, teatre físic, mim, màgia i teatre de carrer.

Les companyies que formen part del cartell de CircPicat són majoritàriament catalanes, tot i que n’hi ha dues de les Illes Balears i una de Madrid, Suïssa, Itàlia i Finlàndia.

Els espectacles de mitjà/gran format es faran a l’espai Pista en horari de nit, els de petit format ho faran a la tarda i els d’un caire més familiar, programats per als matins de dissabte i diumenge

L’arrencament de CircPicat tindrà lloc el dijous 30 de juny, a les 20.30 hores, de la mà de l'espectacle ‘Le Bistro’, obra de companyia suïssa E1NZa.

El divendres 1 de juliol serà el torn de les propostes ‘Memòria sota l’aigua’, amb la companyia L’Avalot (20.00 hores), i ‘Lume’, a càrrec de Du’K’To (22.30 hores).

El dissabte 2 de juliol acollirà un total de 9 representacions: ‘Aquofonia’, de Pau Elias (12.00 hores); ‘Poi’, dels mallorquins D’Es Tro (18.00 hores); ‘Bubble Cirkus’, de l’italià Juriy Longhy (19.00 hores); ‘Just and Ordinary Day’, dels finlandesos Lotta & Stinna (20.00 hores); ‘White Bottom’, de Ramiro Vergaz (20.30 hores); ‘Zloty’, de Pau Palaus (21.30 hores); ‘Àvol’, dels mallorquins Circ Bover (23.00 hores); un concert de Ponent Dixie (00.00 hores); i ‘MDR-Mort De Riure’, de Los Galindos (00.30 hores).

Circ Picat clourà el diumenge 3 de juliol amb 6 espectacles més: ‘Soliloqui’, de Ton Muntané (12.00 hores); ‘Poi’, que repeteix a La Unió (18.00 hores); ‘Dis-order’, de Pere Hosta (19.00 hores); ‘Arriba’, de José Luis Redondo (20.00 hores); ‘Zloty’, que fa doblet a l’espai Taverna (21.30 hores); i ‘Suspensión’, dels madrilenys Nueveuno (22.30 hores), que tancarà el festival.

Les entrades es poden adquirir en línia, des de l’App de l’Ajuntament i presencialment abans de cada espectacle

La 9 edició de CircPicat comptarà amb 16 espectacles i 8 espais escènics
comentaris