07.05.2021 |
Territoris.cat

Conclouen les obres de l'antic Convent del Roser

El projecte va ser elaborat per la Paeria de Lleida sota la supervisió de Turespaña

roser2
Diverses autoritats van comprovar el dimarts 25 d’octubre la finalització de les obres
Conclouen les obres de l'antic Convent del Roser

El passat dimarts 25 d'octubre la secretaria d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, la directora general de Turespaña, Marta Blanca, la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, i l'alcalde de Lleida van comprovar la finalització de les obres de l'edifici del Roser.

El futur Parador de Turisme del Roser té, entre els seus objectius, impulsar i revitalitzar el casc antic de la capital del Segrià. Aquest ocupa dos espais ben diferenciats: l'antic convent, destinat als espais residencials i de restauració, i el subsòl de la plaça de Sant Antoni Maria Claret, on s'ubicarà l'aparcament.

La inversió econòmica de les obres ascendeix a 12,9 milions d’euros

Tot i la finalització de les obres, per l'acabament definitiu del projecte resta la licitació de la decoració integral del Parador, que actualment es troba en fase de presentació d'ofertes i té un pressupost de 700.000 euros.

A partir de la data de formalització del contracte, es calcula un termini de dos mesos fins la finalització del subministrament, instal·lació i muntatge del mobiliari i decoració a l'establiment.

Conclouen les obres de l'antic Convent del Roser