01.07.2022 |

El Consell Comarcal del Segrià aporta 1,2 milions d'euros a 632 empreses

En concret, 590 de les empreses beneficiàries són de la ciutat de Lleida, 27 d'Alcarràs, 8 d'Aitona, 5 de Seròs, una de Soses i una altra de Torres de Segre, mentre que no s'ha rebut cap sol·licitud de la Granja d'Escarp en aquesta segona convocatòria
La demarcació de Lleida participa en la Setmana del Comerç
Suport del CC del Segrià a l'economia local @Territoriscat
El Consell Comarcal del Segrià aporta 1,2 milions d'euros a 632 empreses

El Consell Comarcal del Segrià ha repartit entre 632 empreses i persones autònomes del sector del comerç, la restauració, els serveis i la venda no sedentària de Lleida i el Baix Segre els 1.182.834 euros corresponents a la segona convocatòria d'ajuts per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència del confinament del juliol passat.

En concret, 590 de les empreses beneficiàries són de la ciutat de Lleida, 27 d'Alcarràs, 8 d'Aitona, 5 de Seròs, una de Soses i una altra de Torres de Segre, mentre que no s'ha rebut cap sol·licitud de la Granja d'Escarp en aquesta segona convocatòria.

Cada empresa o autònom rebrà un total de 1.869,99 euros. Tots aquests beneficiaris no van rebre ajuts en la primera convocatòria

Les bases d'aquesta segona convocatòria d'ajuts establien que se'n podien beneficiar empreses i autònoms del sector del comerç, la restauració, els serveis i la venda no sedentària que haguessin vist reduïda la seva facturació durant el juliol de 2020, com a mínim un 50% respecte al juliol del 2019 com a conseqüència del confinament decretat pel Govern per la covid-19.

Amb el repartiment d'aquests ajuts, s'esgota la subvenció de 4 milions d'euros procedents del conveni entre el Consell Comarcal del Segrià i la Generalitat, a través del Consorci del Comerç, Artesania i Moda (CCAM), que tenia com a objectiu reactivar el sector del comerç i els serveis dels municipis de la comarca del Segrià més afectats econòmicament per la crisi sanitària de la covid-19. Entre la primera i la segona convocatòria, s'han concedit ajuts a 1.330 empreses i autònoms. Amb la primera línia d'ajuts, es van beneficiar 698 empreses o autònoms de Lleida i dels mateixos sis municipis del Baix Segre.

El Consell Comarcal del Segrià aporta 1,2 milions d'euros a 632 empreses
comentaris