El Consell Comarcal del Segrià col·laborarà en la gestió dels menjadors escolars

Entre altres, s’ha aprovat la licitació del contracte de servei de Teleassistència

Ple telemàtic del Consell Comarcal del Segrià.
photo_camera Ple telemàtic del Consell Comarcal del Segrià.

El ple ordinari del Consell Comarcal del Segrià, celebrat el passat divendres 6 d'agost per via telemàtica, ha aprovat el conveni de col·laboració entre les Associacions de mares i pares d’alumnes i el Consell Comarcal del Segrià per a la gestió del servei escolar del menjador referent al curs 2021-22, que afecta 14 escoles de Lleida ciutat i 13 més de la resta de la comarca.

També s’ha aprovat el conveni d’encàrrec de gestió del servei de menjador i el servei de transport de les Escoles Especials de la Diputació de Lleida per als cursos 2021-22 i 2022-23.

A més, s’ha donat llum verda a l’adjudicació del contracte del servei de transport escolar a la comarcal del Segrià d’11 lots per als dos propers cursos i pròrrogues de contractació de 14 lots més per als tres propers.

En matèria de serveis socials, s’ha aprovat la licitació del contracte de servei de Teleassistència, que preveu ampliar el servei de telèfon fixe amb teleassistència amb telèfon mòbil i amb dispositiu GPS.

Així mateix, s’ha ratificat la convocatòria d’ajuts de transport per a persones discapacitades, amb dependència i mobilitat reduïda, per tal que es puguin accedir als serveis d’atenció especialitzada de la comarca, amb un total de 100.300 euros.

El ple també ha donat llum verda al conveni interadministratiu de col·laboració entre el Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments per al desplegament del programa transversal ‘Al Segrià, iguals’

Per últim, s’ha donar suport al conveni de col·laboració amb l’Associació Leader de Ponent per l’execució del projecte de la transició energètica de la comarcal del Segrià; i s'ha aprovat la moció de suport a l’Amnistia presentada per ERC i Junts per Catalunya que defensa el lliure exercici dels drets polítics.

Comentaris