08.12.2022 |
Territoris.cat

El Consell Comarcal del Segrià reparteix 30.000 quilos d'aliments

Ho fan a un total de 1.500 persones vulnerables de la comarca

repartiment2
El Consell Comarcal del Segrià reparteix 30.000 quilos d'aliments

El Consell Comarcal del Segrià està repartint aquests dies 30.000 quilos d'aliments procedents d'excedents de la Unió Europea per a 1.504 persones sense recursos econòmics de diferents municipis de la comarca.

Bàsicament, es tracta de llet, oli d'oliva, arròs, pasta i llegums, aliments que es distribueixen mitjançant la col·laboració dels ajuntaments del Segrià i associacions del Tercer Sector

Com a novetat, l'equip de Serveis Socials utilitza tauletes de signatura digitals amb una aplicació informàtica que permet registrar les entregues i fer el seguiment dels ajuts en alimentació de forma telemàtica. Aquesta és una de les mesures de seguretat addicionals que s'han pres per prevenir la COVID-19, a més de l'ús d'altres elements com l'ús de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic.

El nou sistema de gestió agilitzarà la recollida de certificats dels lliuraments i millorarà l'eficàcia del programa de distribució d'aliments

Les ajudes en alimentació continuen sent una de les principals actuacions de l'àrea de Serveis Socials, especialment des de l'inici de la pandèmia i la conseqüent crisi social.

A l'abril ja es van repartir 44.000 quilos d'aliments procedents d'excedents de la Unió Europea.

D'altra banda, el Consell Comarcal està garantint la cobertura d'alimentació bàsica als infants dels municipis del Segrià que no disposen dels ajuts de menjador escolar.

El Consell Comarcal del Segrià reparteix 30.000 quilos d'aliments
comentaris