Continuen els tests PCR massius a Lleida per detectar la COVID-19

Aquest dimarts s'han fet les proves a veïns d’entre 18 i 40 anys del Centre Històric i Rambla Ferran-Noguerola; dimecres, als de Pardinyes i el Secà de Sant Pere; i dijous, als de la Mariola

pcr2

Els centres cívics del Centre Històric, Balàfia i la Mariola acolliran aquesta setmana nous tests PCR massius per detectar persones contagiades de COVID-19, que puguin estar passant la infecció sense símptomes, i als seus contactes estrets que hagin pogut tenir una exposició de risc.

El dispositiu està adreçat a veïns de Lleida d'entre 18 i 40 anys, tal com ja es va fer divendres passat a Balàfia, quan es van dur a terme 200 proves PCR

Les proves tenen per objectiu contenir les cadenes de transmissió després que en els darrers dies s'hagi detectat un repunt de contagis a Lleida.

Els tests són gratuïts i per fer-se'ls no cal reservar hora. S'ha de portar el DNI, per acreditar que es viu al barri, i la targeta sanitària per facilitar la filiació. Els resultats es podran consultar per internet en 48 hores i Salut destaca la importància d'aïllar-se fins a tenir-ne el resultat i de seguir la quarantena en cas de ser positiu.

Comentaris