La Coral Shalom participa en el Simposi Mundial de Música Coral de Barcelona

La coral lleidatana actuarà el dia 28 de juliol com a telonera del concert de l’Elektra Women’s Choir de Canadà, a l’Església de Santa Maria de Gràcia a les 21.00 hores

coral  shalom SIMPOSI interior
photo_camera Imatge d'arxiu de la coral lleidatana

La Coral Shalom participarà el pròxim 28 de juliol al Simposi Mundial de Música Coral que té lloc a Barcelona des del passat dia 22 i que s’allarga fins al 29 de juliol i que convertirà Barcelona en la capital mundial del cant coral. Organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i la International Federation of Choral Music, reunirà unes 3.000 persones de tots els continents i comptarà amb la presència de 24 cors seleccionats d’entre els millors del món.

La coral lleidatana actuarà el dia 28 de juliol com a telonera del concert de l’Elektra Women’s Choir de Canadà, a l’Església de Santa Maria de Gràcia a les 21.00 h amb un repertori que segons ha explicat la seva directora, Carme Valls, “inclou cançó tradicional catalana i cançó de protesta de diferents cantautors catalans”.

Actuaran 24 cors seleccionats d'entre els millors del món

El Simposi és un punt de trobada mundial de directors, compositors, professionals de la música, editors i amants de la música coral. Cada tres anys té lloc en una ciutat diferent del món, i durant una setmana, aplega els directors i els cors més prestigiosos del món per promoure l’excel·lència artística, la cooperació i l’intercanvi, oferint concerts de molt alt nivell, a més de seminaris, tallers, conferències, taules rodones, exhibicions, sessions de lectura coral i masterclasses.

La trobada té com a lema Els colors de la pau. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional en la construcció d’un món en pau. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional.

comentaris