Cucalòcum preveu acollir 10.000 visitants aquest Nadals

Els salons Cucalòcum i Cucaesport han obert les portes al públic infantil fins al 4 de gener 
Cucalòcum 2022 ©Fira de Lleida
photo_camera Cucalòcum 2022 ©Fira de Lleida

Cucalòcum i Cucaesports han obert les portes als infants del Segrià i revoltants i preveuen acollir uns 10.000 visitants gràcies a la seva gran programació lúdica per aquest Nadals.

Els dos parcs de Nadal de Lleida -habilitats al Pavelló de la Fira de Lleida de la ciutat- brinden al públic infantil una gran varietat d'activitats de caràcter educatiu, social i esportiu

Els espais estaran oberts de les 10.00 hores del matí a les 14.00 i de les 16.00 a les 20.00 del vespre 

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo ha destacat la gran varietat d'activitats que ofereix el parc lúdic Cucalòcum i al mateix temps, ha reivindicat la funció social de l'espai. Tanmateix, el paer en cap ha remarcat l'obertura dels parcs sense cap mena de restricció sanitària.

El preu de les entrades -per sessió de matí o tarda- és de 4 euros per als infants i de 2 euros per als adults. D'altra banda, els abonaments de 5 sessions tenen un cost de 12 euros pels infants i 8 euros pels adults, mentre que els de 10 sessions valen 20 euros pels infants i 15 pels més grans. 

Així doncs, les portes dels parcs de Nadal no tancaran fins al 4 de gener gràcies a l'organització de la Fira de Lleida i la col·laboració amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida

Cucalòcum 2022 ©Fira de Lleida
Cucalòcum 2022 ©Fira de Lleida

comentaris