El Cucalòcum tanca edició d'èxit per entrar en els preparatius de la tercera dècada

Cucalòcum de Lleida en la vint-i-novena edició
photo_camera Cucalòcum de Lleida en la vint-i-novena edició

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha fet aquest dissabte un balanç molt positiu, de la vint-i-novena edició del Cucalòcum, un certamen que contribueix amb el compromís social que l'ens firal té amb la ciutat, ja que durant aquestes festes ha permès moltes famílies poder compaginar la vida laboral amb la familiar.

El saló ofereix un gran ventall d'activitats per a totes les edats i que a poc a poc se n'hi incorporen de noves 

El Cucalòcum de Lleida i les activitats programadesOró, s'ha mostrat satisfet amb el funcionament de les dues propostes noves d'aquesta edició: un escape room i l'activitat Juguem amb les cigonyes de Lleida. Per una banda, el director general de Fira de Lleida ha explicat que l''escape room Podreu salvar el Pitxo té un valor afegit donat que l'activitat es podia realitzar amb famílies. Per altra banda, ha indicat que l'activitat sobre les cigonyes de Lleida que ha organitzat Ipcena promou valors com la conscienciació i la sostenibilitat, uns valors, ha dit Oró, que s'han d'anar incorporant a la societat".

Cucalòcum incorpora activitats que permetin gaudir amb família i que aportin un valor, ja sigui tradició, cultural, de conscienciació, d'hàbits saludables o de sostenibilitat

Pla obert on s'hi veuen diversos infants mirant un dels espectacles de la 29a edició del Cucalòcum, el 4 de gener de 2020. (Horitzontal)Una altra de les activitats destacades del Cucalòcum ha estat el taller d'elaboració de tortells de reis, organitzada pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida. Els participants van farcir amb nata els tortells que després es van emportar a casa. A banda d'això, durant els altres dies del saló, més de 3.000 infants han participat en els tallers de fer pa.

Des de Fira de Lleida ja tenen la mirada posada en la trentena edició del Cucalòcum que se celebrarà al desembre i al gener de l'any 2021. És una xifra per celebrar, ha dit Oró, que també ha afegit que aviat començaran a plantejar les novetats que pot incorporar l'entrada en la nova dècada del saló.

Comentaris