Confisquen més de 300 plantes de marihuana a una granja d'Almenar

El propietari de la finca va notificar a la Guàrdia Civil la troballa de la plantació dins d'una de les seves naus
Marihuana Almenar (1) (1)
photo_camera La instal·lació muntada dins d'una de les naus de la granja d'Almenar

El passat divendres 29 de gener, la Guàrdia Civil de la comandància de Lleida va confiscar un total de 302 plantes de cànnabis dins d'una granja al terme d'Almenar. La intervenció es va iniciar quan el propietari de l'explotació va fer saber a la policia que el tancat metàl·lic de la instal·lació havia estat forçat i, en accedir a una de les naus, va trobar-hi una plantació de marihuana.

Un cop realitzada la inspecció ocular per part dels agents, es va comprovar l'existència d'una plantació indoor a ple rendiment dins d'una de les naus de la granja. En una primera inspecció van trobar-se 146 plantes d'un metre d'alçada aproximadament, però darrere d'una porta simulada se'n van localitzar 156 més de les mateixes característiques.

Així mateix, es van intervenir 121 làmpades de cultiu, 6 aires condicionats, 10 filtres d'aire, 38 ventiladors, 14 garrafes de fertilitzants, 17 pots de ph, material elèctric i de reg dedicat al cultiu i 50 sacs de terres de cultiu.

Per la UOPJ de la Guàrdia Civil de Lleida, es continuen les investigacions per aclarir l'autoria dels fets, no descartant detencions en les pròximes dates per la comissió d'un delicte contra la salut pública. La Guàrdia Civil va instruir diligències que seran lliurades al Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Balaguer.

Comentaris