Descobreixen una nau al polígon El Segre de Lleida amb 800 plantes de marihuana

Descobreixen una nau al polígon El Segre de Lleida amb 800 plantes de marihuana

foto plantes marihuana segria interiro
photo_camera Imatge general de les plantes de marihuana il·luminades per làmpades localitzades en una nau industrial del polígon el Segre de Lleida / Foto Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han descobert al polígon industrial El Segre de Lleida una nau industrial on hi havia 800 plantes de marihuana i cinc quilos i mig de cabdells d'aquesta droga. La policia va entrar a la nau aquest dimarts 28 de febrer i va detenir dos homes com a presumptes responsables de la plantació, un veí de Lleida de 32 anys i un altre d'Alpicat de 44, tots dos de nacionalitat espanyola. Els Mossos calculen que podien obtenir fins a quatre collites de 13 quilos l'any, en total 52 quilos valorats en uns 67.000 euros.

Calculen que podien obtenir fins a quatre collites de 13 quilos l'any, en total 52 quilos valorats en uns 67.000 euros

Al registre de la nau s'hi van trobar làmpades, ventiladors, generadors elèctrics, transformadors i diversos estris per al cultiu de la marihuana. A més, s'havien connectat fraudulentament a la xarxa elèctrica. 

És per això que als detinguts, que no tenien antecedents, se'ls atribueixen delictes contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric.

Comentaris