07.08.2022 |
Territoris.cat

Es detenen a tres persones a Lleida per agredir agents de la Guàrdia Urbana

Els fets van tenir lloc entre el dissabte 12 i el dilluns 14 d'agost

urbana1
El cos de Guardia Urbana de Lleida ha sofert, en les darreres hores, tres agressions
Es detenen a tres persones a Lleida per agredir agents de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir entre dissabte i dilluns tres homes per presumptament atemptar contra agents de l'autoritat, durant tres actuacions dutes a terme des del cos.

La primera va tenir lloc dissabte 12 d'agost al migdia, quan un jove amb símptomes d'anar begut que havia acudit a la comissaria de la Urbana per denunciar el robatori del telèfon mòbil i la cartera va acabar insultant els urbans, llençant una cadira i donant un cop de puny a la boca a un dels agents. 

La segona se situà durant la matinada de diumenge i va ser protagonitzada per un conductor que va ser sorprès suposadament conduint sota els efectes de l'alcohol. Aquest hauria donat un cop de puny a la cara a un dels agents i va negar-se a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol i drogues. 

Finalment, la tercera detenció va tenir lloc aquest dilluns a les 7 hores. Una patrulla es va dirigir a l'avinguda del Segre després de rebre un avís d'una baralla entre dos joves, els quals havien aconseguit retenir al suposat agressor. En arribar al lloc, el jove retingut es va encarar als agents, als quals va començar a cridar, insultar i donar puntades i cops de puny. Un dels agents va resultar ferit lleu i va estar atès en un centre mèdic.

Es detenen a tres persones a Lleida per agredir agents de la Guàrdia Urbana