Es celebrarà la missa solemne, un dinar de germanor i una sessió de ball, entre altres

El darrer Dia de l'Ancianitat d'Aitona
photo_camera El darrer Dia de l'Ancianitat d'Aitona

El proper diumenge 26 d’agost, Aitona brindarà el seu particular homenatge a la vellesa amb la celebració d’una nova edició del Dia de l’Ancianitat. La jornada, organitzada per l’Ajuntament i la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats, té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat.

La festa arrencarà a les 11 hores amb una missa solemne a la capella de la residència de les Germanetes presidida per Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, amb l’assistència del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari del Monestir de Montserrat, de les autoritats municipals i les Pubilles i Hereus de l’any 2018. La missa s’acompanyarà amb la música del Cor Etosca.

A partir d’aquí, tindrà lloc una veneració de la relíquia de Santa Teresa Jornet i el cant de l’himne a la Santa. Seguidament es durà a terme una xerrada explicativa a càrrec del Pare Joan María Mayol sobre la Devoció a la Verge de Montserrat al món i les Confraries.

Per acabar la celebració, es farà el tradicional dinar de germanor i el lliurament de plaques commemoratives a les persones que enguany compleixen 80 anys i als matrimonis que celebren les noces d’or. La festa clourà amb una sessió de ball i actuacions musicals.

Comentaris