02.12.2021 |

El Campionat d'Espanya de trial arriba aquest cap de setmana a Aitona

La competició se celebrarà diumenge 14 de novembre i està organitzada pel Moto Club Aitona

Presentació del Campionat
d’Espanya de trial que acollirà Aitona
Presentació del Campionat d’Espanya de trial que acollirà Aitona
El Campionat d'Espanya de trial arriba aquest cap de setmana a Aitona

Després de l’èxit organitzatiu, de públic i de convocatòria assolit a finals del passat mes de gener del 2020, Aitona repeteix com a seu d’una de les proves del Campionat d’Espanya de trial. 

La prova està prevista per aquest diumenge 14 de novembre i per segona edició consecutiva estarà organitzada pel Moto Club Aitona. Arrencarà a primera hora del matí, i tindrà lloc l'entrega de premis a les 16.00 hores, a la zona esportiva.

El municipi del Segrià acollirà una de la màximes competicions de motor a l’Estat espanyol que aplega als millors pilots del món de la disciplina

En aquesta competició -la sisena i última del circuit- es decidiran els campions de les categories convocades: TR1, TR2, TR3, TR4, júnior, cadet i cadet 125.

També hi prendran part pilots de talla i reconeixement mundials com Adam Raga, Jaime Busto, Miquel Gelabert o Gabriel Marcelí.

Pel que fa als entrenaments, tindran lloc el dissabte 13 de novembre, així com la visita a les 12 zones distribuïdes per diferents punts del municipi -11 zones naturals i una indoor, accessibles totes elles al públic general-.

El Campionat d'Espanya de trial arriba aquest cap de setmana a Aitona
comentaris