El treball social protagonitza les Jornades Sanitàries d'Alpicat

La diplomada en Treball Social Dolors Morera
photo_camera La diplomada en Treball Social Dolors Morera

Alpicat va celebrar aquest dimecres la segona sessió de les seves Jornades Sanitàries, que enguany arriben a la 14 edició.

En aquesta segona entrega, la protagonista de la xerrada va ser Dolors Morera, diplomada en Treball Social ABS Lleida Rural Nord, que va parlar sobre Treball Social Sanitari; PADES en l’escenari habitual d’aquestes jornades, la Sala d’Actes del Casal.

La sessió inaugural de les Jornades Sanitàries d’Alpicat es va celebrar divendres passat amb Montse Llorens, coordinadora de l’oficina tècnica del programa de prevenció de càncer de mama, colon i recte, que va parlar de Prevenció del càncer de mama.

Les xerrades seguiran el dimecres 22, amb Jaume Tort, director de l’Organització Catalana de Transplantament (OCATT), que tractarà sobre La donació i els transplantaments d’òrgans a Catalunya, a la que seguirà una taula rodona.

Les dos darreres sessions se celebraran dimecres 29, amb el cardiòleg Jacint Cabau i la conferència Hipertensió: una estada amb un enemic silenciós, i divendres 1 de desembre, amb Vito Claveria, llevadora ABS Lleida Rural Nord, que parlarà sobre La feina i l’experiència d’una llevadora.

comentaris