Els alpicatins Paula Escuer i Arnau Ribot, escollits Pubilla i Hereu de les Comarques de Lleida

Els alpicatins Paula Escuer i Arnau Ribot, escollits Pubilla i Hereu de les Comarques de Lleida  1 inteior
photo_camera Imatge dels representants alpicatins al certamen Elecció de la Pubilla i Hereu de Catalunya 2017, celebrat aquest cap de setmana passat a Santa Pau

Els alpicatins Paula Escuer i Arnau Ribot van ser escollits Pubilla i Hereu de les Comarques de Lleida al certamen Elecció de la Pubilla i Hereu de Catalunya 2017, celebrat aquest cap de setmana passat a la localitat de Santa Pau de la Garrotxa.

La representació alpicatina va anar acompanyada per la regidora Teresa Bosch i per la Dama d’Honor Marta Gilart de Dios. Paula Escuer va ser escollida tercera Dama de Catalunya i Pubilla de les Comarques de Lleida, mentre que Arnau Ribot va ser triat com a quart Fadrí de Catalunya i Hereu de les Comarques de Lleida.Els alpicatins Paula Escuer i Arnau Ribot, escollits Pubilla i Hereu de les Comarques de Lleida texte

El certamen va començar dissabte 23 a les 9 del matí amb la recepció i acreditació dels hereus i pubilles, que posteriorment van realitzar els exàmens a les aules de l’escola Joan Maragall. A la tarda, la sala d’exposicions de Can Vayreda va obrir l’exposició de les Ofrenes. La inauguració de la tradicional ceràmica majòlica es va realitzar a les sis de la tarda a la plaça del Mirador, mentre que un sopar de gala va tancar, més tard, la primera jornada del certamen.

Diumenge a les 10 del matí, les pubilles i els hereus es van reunir a l’Ajuntament de Santa Pau per iniciar la cercavila fins a la plaça Major, on, a migdia, va tenir lloc l’acte de proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya 2017. Un dinar posterior va servir de cloenda als actes celebrats a Santa Pau.

Comentaris