Amb 8.490 participants i 1.256 monitors

Els casals d'estiu del Segrià recuperen les xifres dels anys previs a la pandèmia

S’han organitzat 301 activitats, de les quals 230 han estat de lleure i 71 han estat activitats esportives

Casals d'estiu al Segrià - Consell Comarcal del Segrià
photo_camera Un dels casals d'estiu al Segrià - Foto: Consell Comarcal del Segrià

Els casals de lleure d'estiu del Segrià tornen a la normalitat. El nombre de casals de lleure celebrats durant aquest estiu a la comarca ha arribat a unes xifres que se situen a l’alçada dels anys previs a la pandèmia, amb la qual cosa des del Consell Comarcal se’n fa una valoració molt positiva.

Segons el Servei Comarcal de Joventut JoveSegrià, els casals del Segrià han comptat amb 1.256 personal de monitoratge i de suport i amb uns 8.490 nens i nenes participants.

Pel que fa a les activitats, se n’han celebrat un total de 301, de les quals 71 han correspost a activitats esportives (principalment casals esportius) i 230 a activitats de lleure, una xifra sensiblement superior a l’any anterior (216). D’aquestes 230 activitats de lleure, 219 han estat casals d’estiu (96 a Lleida ciutat i 134 a la resta de la comarca), 9 han estat acampades i 2 rutes. 

La majoria de les activitats han estat organitzades pels ajuntaments de manera directa o indirecta, tot i que també n’hi ha hagut que han estat organitzades per entitats (principalment acadèmies o entitats que duen a terme extraescolars o acadèmies d’idiomes, o també entitats pròpiament que venen directament del sector o del món del lleure) i per AFAs

Pel que fa a les accions dutes a terme des del Consell Comarcal del Segrià abans de la campanya d’estiu, cal destacar la informació facilitada a totes les entitats respecte el decret de lleure, la legislació, la normativa i altres aspectes relacionats amb el món del lleure, una formació virtual sobre la campanya amb dos sessions formatives que van comptar amb 60 participants, i 274 assessoraments.
 

Comentaris