28.11.2022 |
Territoris.cat

Els joves d’Alpicat exposen les seves arts culinàries al nou espai Cuinecta’t

Es tracta d'un projecte participatiu que uneix vídeo i cuina i està impulsat pel Punt Jove La Unió

a-cuinectat interior
El cap de setmana es va fer la primera gravació, que va tenir com a protagonista Ivan Troncoso
Els joves d’Alpicat exposen les seves arts culinàries al nou espai Cuinecta’t

Cuinecta’t és el nom d’un nou espai que ha posat en marxa el Punt Jove La Unió i on s’exposen les arts culinàries dels joves d’Alpicat en format vídeo, creant un canal participatiu de debat i de propostes culinàries.

Es tracta d’una iniciativa del Punt Jove La Unió que està encapçalada per joves amb coneixement audiovisuals i que són els que donen forma al programa. Aquest cap de setmana es va dur a terme la primera gravació, que va tenir com a protagonista Ivan Troncoso. Les diferents propostes que s’incloguin al projecte es podran seguir a través del web del Punt Jove La Unió (http://culturaalpicat.wix.com/puntjove).

Entre les activitats previstes dins aquest projecte hi ha debats de cultures relacionades amb la seva alimentació; tallers i cursos de tecnificació per aprendre i conèixer diferents formats de la gastronomia mundial; exposició de les propostes gastronòmiques en xarxes socials i blogs; maquetació d’audiovisuals per a la creació de vídeos; realització de concursos de cuina amb objectius de competitivitat i emprenedoria del món gastronòmic, etc.

Els joves d’Alpicat exposen les seves arts culinàries al nou espai Cuinecta’t
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement