Els joves d’Alpicat exposen les seves arts culinàries al nou espai Cuinecta’t

Es tracta d'un projecte participatiu que uneix vídeo i cuina i està impulsat pel Punt Jove La Unió

a-cuinectat interior
photo_camera El cap de setmana es va fer la primera gravació, que va tenir com a protagonista Ivan Troncoso

Cuinecta’t és el nom d’un nou espai que ha posat en marxa el Punt Jove La Unió i on s’exposen les arts culinàries dels joves d’Alpicat en format vídeo, creant un canal participatiu de debat i de propostes culinàries.

Es tracta d’una iniciativa del Punt Jove La Unió que està encapçalada per joves amb coneixement audiovisuals i que són els que donen forma al programa. Aquest cap de setmana es va dur a terme la primera gravació, que va tenir com a protagonista Ivan Troncoso. Les diferents propostes que s’incloguin al projecte es podran seguir a través del web del Punt Jove La Unió (http://culturaalpicat.wix.com/puntjove).

Entre les activitats previstes dins aquest projecte hi ha debats de cultures relacionades amb la seva alimentació; tallers i cursos de tecnificació per aprendre i conèixer diferents formats de la gastronomia mundial; exposició de les propostes gastronòmiques en xarxes socials i blogs; maquetació d’audiovisuals per a la creació de vídeos; realització de concursos de cuina amb objectius de competitivitat i emprenedoria del món gastronòmic, etc.

Comentaris