01.12.2022 |
Territoris.cat

Empresaris lleidatans s’interessen per sistemes de finançament extrabancari 

GLOBALleida organitza una jornada sobre el Mercat Alternatiu Borsari, finançament alternatiu per a firmes en expansió

jornada globalleida 2
La sessió va servir per donar a conèixer els avantatges del MAB
Empresaris lleidatans s’interessen per sistemes de finançament extrabancari 

GLOBALleida va organitzar divendres passat una jornada per donar a conèixer els avantatges del Mercat Alternatiu Borsari (MAB), l'operativa d’aquest finançament i apropar els agents que hi participen en les empreses lleidatanes en expansió.

Aprofitant la recent sortida a borsa de l’empresa Lleida.net, Sisco Sapena, President & CEO d’aquesta empresa, que des de el passat 9 d’octubre cotitza al MAB, va explicar la seva visió i experiència als assistents a la jornada.

Per la seva part, Antoni Giralt, president del MAB i subdirector general de la Borsa de Barcelona, va dir que "el MAB es presenta com una oportunitat per finançar el creixement de les empreses, a través de la captació de capital i, en definitiva, de l'augment dels recursos propis", és a dir una oportunitat de finançament per a les empreses en expansió.

Vicente García, Assessor de PriceWaterhouseCoopers, experts en auditories, consultoria i assessorament fiscal i legal, va intervenir també explicant com ajuden als clients a liderar els seus mercats mitjançant serveis de consultoria financera, serveis integrals enfocats a impulsar el procés de transformació de les companyies i optimitzar la gestió empresarial.

El MAB és un mercat orientat a empreses de reduïda capitalització que busquen expandir-se amb una regulació a mida

El MAB és un mercat orientat a empreses de reduïda capitalització que busquen expandir-se, amb una regulació a mida, dissenyada específicament per a elles i uns costos i processos adaptats a les seves característiques.

Les petites i mitjanes empreses tenen un paper fonamental a Espanya, de fet més del 99% de les empreses espanyoles són pimes. Aquestes donen feina al 80% de la força laboral del nostre país i representen el 65% del PIB espanyol.

El MAB facilita a aquestes empreses un accés senzill i eficient al mercat de valors. És una plataforma dissenyada perquè les petites empreses amb projectes d'expansió puguin beneficiar-se dels avantatges del mercat: finançament, visibilitat, liquiditat, valoració, etc.

Empresaris lleidatans s’interessen per sistemes de finançament extrabancari 
comentaris