Tres escoles del Nepal, beneficiàries del Projecte Palung d'Alpicat Solidari

Jordi Prats, el contacte d'Alpicat x Nepal, explica en una xerrada la gestió dels 4.000 euros recaptats l'any passat

Xerrada sobre el Projecte Palung d'Alpicat x Nepal inteior
photo_camera Prats va expressar l’agraïment del poble nepalès per l’aportació dels veïns i veïnes d’Alpicat

El Projecte Palung va ser el protagonista de la xerrada que Jordi Prats va oferir divendres passat a la sala d’actes del Casal d’Alpicat. Aquest projecte està impulsat per Alpicat x Nepal, que l’any 2015 va unir esforços entre les associacions i entitats d’Alpicat per tal de recollir 4.000 euros per aquest poble del Nepal, un dels més afectats pel terratrèmol del 25 d’abril d’aquell any.

Durant la xerrada, Jordi Prats, que va ser el contacte d’Alpicat x Nepal sobre el terreny i qui va gestionar els diferents ajuts, va explicar com s’han distribuït els diners recaptats i quina ha estat la seva repercussió a Palung. En concret, els fons es van destinar a ajudar tres escoles de la zona de Palung, una zona muntanyosa a uns 65 kilòmetres de Kathmandú.

Les associacions participants van decidir destinar els diners a Palung, població d'origen d'una nena filla d'un alpicatí

Prats hi va viatjar dues vegades, una per conèixer la situació real i una altra per portar els diners i fer les compres necessàries. Durant la xerrada, va compartir les seves experiències amb tots els presents i va expressar l’agraïment del poble nepalès per l’aportació feta pels veïns i veïnes d’Alpicat.

El Projecte Palung-Alpicat x Nepal va ser fruit de la tasca d’Alpicat Solidari, que va ser l’entitat promotora d’aquesta iniciativa benèfica que va aconseguir reunir 4.000 euros gràcies a les aportacions recollides en diferents actes durant l’estiu d’aquell any 2015.

El tancament de la campanya Alpicat x Nepal es va fer oficialment l'11 de setembre del 2015, i per acord de les associacions participants, els diners es va decidir destinar-los a Palung, població d'origen d'una nena de 13 anys, filla d'un alpicatí. Ella va ser la nena que va recollir simbòlicament els diners a Alpicat.

comentaris