Espais Naturals de Ponent proposa per al diumenge una caminada per l'Aiguabarreig Segre-Cinca

Espais Naturals de Ponent-  caminada Aiguabarreig Segre-Cinca cartell texteEspais Naturals de Ponent, projecte impulsat per l’Associació Leader de Ponent amb l’objectiu de donar a conèixer, potenciar el valor afegit i evolucionar els espais naturals de les comarques de Les Garrigues, L’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià Sud, proposa descobrir aquest diumenge 8 d’octubre l’espai natural d’Aiguabarreig Segre-Cinca amb una caminada per conèixer també el patrimoni que l’envolta. 

El recorregut és de 12 quilòmetres i al voltant de cinc hores de durada

L’activitat començarà a les 8.30 hores del matí a la Granja d’Escarp, concretament a la plaça de Santa Bàrbara o del Tanatori. La caminada és circular i passarà pel Monestir d’Aviganya, on el grup s’aturarà per esmorzar. Posteriorment es passarà pel monestir de Santa Maria d’Escarp i per l’Aiguabarreig Segre-Cinca, la confluència fluvial més important de la Península i punt de trobada dels rius Segre, Ebre i Cinca.  

La caminada, de 12 quilòmetres i al voltant de cinc hores de durada, és oberta a tothom i gratuïta, però requereix inscripció prèvia. 

Comentaris