Èxit de participació en la primera jornada del Vermut Slow Shop de Lleida

Vermut SlowShop 2018 interior
photo_camera Ha estat la primera edició del Vermut SlowShop

La primera jornada Vermut SlowShop; la cultura ens enamora ha estat un èxit. Amb una bona afluència de públic, l'organització assegura haver aconseguit els objectius que s'havien marcat: visualitzar el comerç i els serveis de proximitat de l'associació i apropar els seus valors als Lleidatans. La jornada es va fer amb la voluntat de fusionar-se amb la cultura a les portes de la diada de Sant Jordi.

Aquest ha estat el primer Vermut temàtic de molts altres que està previst realitzar

El programa d'activitats s'ha conformat de presentacions, vermuts, música en directe, tallers, jocs i exposicions. Així, la jornada es va iniciar amb la presentació d'Apostroph edicions, amb la participació de les seves fundadores Anabel i Alexandra Cuadrat. També es va presentar La República, un nou setmanari d'informació que sortirà el dia 28 d'abril, a càrrec de David Marín. Tot seguit, es va realitzar un debat sobre el món del llibre la literatura i el paper amb els diversos convidats i es va tancar aquest primer espai amb l'actuació de Berta Saura, que va recitar uns poemes de Maria Marcel cantats amb el seu ukulele.

A continuació, es va fer el Vermut Tapa + Beure al restaurant El Cau de Sant Llorenç, i Spring Riot va oferir el seu directe. A la tarda es va fer una demostració d'art floral de la mà de Mercè Calvet i es van vendre roses de Sant Jordi. La demostració es va seguir del taller de jocs per a menuts, de la mà de l'Acadèmia d'Escacs Josep Oms, i del taller Pintura en seda, a càrrec de Txell Tehàs de Som d'Art. Verd & Co va inaugurar també el seu nou estudi/taller, i simultàniament, durant tota la jornada, es va fer una exposició per part de tots els associats en un espai on van exposar els seus productes o serveis, es van fer oprtes obertes a La bohème, on també es va fer un Work Shop, i es va exposar un joc gegant de l'Acadèmia d'Escacs Josep Oms. La ràdio de la Sabateria va cobrir la jornada en un programa en directe.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement