19.08.2022 |
Territoris.cat

Finalitzen les primeres inversions de l'any a Torrefarrera

L'Ajuntament ha destinat prop de 180.000 euros en seguretat rodada al camí de Torre-serona i en acabar les inundacions al carrer Carretera

Torrefarrera Cami Torre-serona_3 interior
El camí de Torre-serona estava en mal estat i suposava un perill per a la conducció
Finalitzen les primeres inversions de l'any a Torrefarrera

L’Ajuntament de Torrefarrera ha finalitzat les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer Carretera. L’actuació, que han comptat amb un pressupost de 150.516,82 €, ha consistit en la creació d’una xarxa separativa d’aigües pluvials i el posterior asfaltatge del ferm del carrer, amb una superfície d’actuació de 1.110 m2.torrefarrera Obres c Carretera_2 texte

La finalitat de les obres era separar les aigües pluvials de les residuals per obtenir una millora del cabal en moments de pluges fortes, ajudant a la millor evacuació de les aigües de veïnatge i del carrer.

Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera, ha explicat que “es tracta d’una obra complicada que s'ha allargat més del que esperàvem, però que s'ha fet amb molta cura i permetrà que s'acabin les inundacions que tant molestaven els veïns”.

D'altra banda, l’Ajuntament, i dins el pla d’actuació i millora de camins, ha arranjat el camí de Torre-serona que estava en mal estat i suposava un perill per a la conducció. L’actuació, que ha comptat amb un pressupost de 26.032,54 €, ha consistit en l’asfaltatge dels 3.415 m2 de camí amb una mescla bituminosa tipus AC16 de 5 cm de gruix, previ reg d'emprimació i finalment una pintura als laterals per a senyalitzar el ferm.

Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera, ha destacat que “es tracta d’una actuació ràpida de l’Ajuntament de Torrefarrera per a vetllar per la seguretat en matèria de trànsit”.

Finalitzen les primeres inversions de l'any a Torrefarrera
comentaris