La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs comptarà enguany amb un centenar de parades

fira-comerç-2017 alcarras itnerior
photo_camera La fira s'ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Lleida amb la participació de representants de l'Ajuntament i de l'ens provincial

Alcarràs celebra aquest diumenge la 26a edició de la Fira del Comerç i la 6a edició de la Fira del Rebost de la localitat, un certamen que es durà a terme a les Escoles de Baix i que enguany comptarà amb una desena de propostes. Els visitants que s'apropin a Alcarràs trobaran una trentena d'expositors amb productes de proximitat -cinc més que l'any passat- i una seixantena vinculats al comerç. La fira s'ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Lleida, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra; la regidoria de Fires i Festes de la vila, Laia Sisó, i el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz.

L'alcalde ha destacat que no solament s'hi trobaran estands, sinó que la fira comptarà també una mostra de vehicles antics, formada per 20 motos i cinc cotxes, a més de quatre camions restaurats i diversos tractors. Tampoc hi faltarà l'exhibició d'una desena d'oficis antics, davant del Centre d'Interpretació del món rural d'Alcarràs.

El certamen organitza de forma paral·lela una desena d'activitats per a tota la família

"Volem fer una fira significativament diferent, que sigui exclusiva i que ens porti gent de tota Catalunya", ha afirmat Serra. I ha afegit: "Volem mostrar a la societat el nostre motor econòmic més potent: la fruita i la carn". 

Per la seva part, el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz, ha volgut remarcar durant la presentació la gran aposta de la vila per potenciar l'àmbit local a través de les diferents activitats que s'organitzen, "un fet que farà molt més atractiu el certamen i que atraurà, segur, a ciutadans del Segrià en general, però també d'altres poblacions limítrofes".

La fira es completa amb tastos de melmelades, food trucks de delicatessen, la tradicional desfilada dels Tres Tombs, una exposició del Museu de la Confitura i una exposició de Playmobils. Aquesta última proposta, segons ha explicat la regidora de Fires i Festes de la població, Laia Sisó, se celebrarà a Lo Casino, tant dissabte com diumenge, en horari de les 10.00 a 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. 

Comentaris