21.10.2021 |
Territoris.cat

La Fira del Comerç i el Rebost incorpora el VedellaTast i el Saló de l'Automòbil

Presentació de la 28a Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs2
Presentació de la 28a Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs
La Fira del Comerç i el Rebost incorpora el VedellaTast i el Saló de l'Automòbil
Ahir l'Ajuntament d'Alcarràs va presentar les novetats de la 28a Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, que tindrà lloc el 19 i 20 d'octubre.

Durant l'acte, que es va realitzar al Centre d'Interpretació del Món Rural d'Alcarràs (CIRMA), es va presentar la programació de l'esdeveniment.

A la fira s'hi podran trobar parades de producte de proximitat, de comerç local, degustacions, exposició d'automòbils i maquinària agrícola, una mostra d'oficis antics i d'estris agrícoles, la XVI Trobada de Puntaires, això com activitats familiars i jocs populars tradicionals.

Entre d'altres, cal destacar la conferència del reconegut científic Abel Mariné, que havia de desenvolupar-se demà i que s'ha posposat fins dimarts 22 d'octubre. En ella, Mariné parlarà sobre els mites i la realitat de l'alimentació saludable, i explicarà el valor nutritiu de la carn de vedella.

Entre les novetats d'enguany ressalta el VedellaTast 2019, en el marc del qual es realitzarà un show cooking a càrrec del cuiner Marc Ribas (que tindrà lloc el dissabte 19, a partir de les 18.30 hores, a les Escoles de Baix). Tot seguit, al mateix emplaçament i a partir de les 19.30 hores, fins a la mitjanit, hi haurà les degustacions de vedella, a 1,5 €.

En la seva exposició, els responsables de l'entitat ramadera també han exposat que, a partir del dia 17 i fins el 24 d'octubre, la dotzena de restaurants del municipi adherits a la festa serviran un menú especial de VedellaTast.

Pel que fa a la Fira del Comerç i el Rebost, els actes començaran el diumenge 20 d'octubre al voltant de les 10 hores. Ho faran amb la XVI Trobada de Puntaires a la Plaça del Toll i la inauguració de la Fira, davant del recinte de les Escoles de Baix. A les 12.30 hores tindran lloc els tradicionals Tres Tombs, a càrrec de l'Associació Amics del Cavall d'Alcarràs. A les 18 hores hi haurà el concurs de melmelades locals amb la presència de Sor Lucía Caram, que des del matí voltarà per la Fira i signarà llibres de cuina solidaris.

La Fira del Comerç i el Rebost incorpora el VedellaTast i el Saló de l'Automòbil
comentaris