El Fruiturisme d'Aitona explorarà el paisatge a través de les xarxes

L'Ajuntament d'Aitona ha anul·lat les visites guiades i controlarà l'afluència de públic que visiti els camps lliurement
Fruiturisme ©Imatge d'arxiu
photo_camera Els camps d'Aitona tornen a viure el temps de floració

Amb el lema Aitona batega en rosa, l’Ajuntament d’Aitona ha presentat la nova campanya de Fruiturisme 2021 que, per primera vegada, no oferirà visites guiades i aproparà la floració dels camps de presseguers a través de les xarxes socials i altres canals digitals.

Així ho ha explicat en roda de premsa l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol: hem estat treballant en diferents escenaris segons l’evolució de la pandèmia, però, a causa de les restriccions actuals, hem decidit explicar i ensenyar el nostre paisatge a través de les xarxes.

La nova temporada de la flor d’aquest any serà del 25 de febrer al 14 de març.

Tot i que no hi hauran visites guiades, el consistori no pot prohibir visites per lliure als diferents camps, per aquest motiu es tancaran alguns accessos a les finques privades per evitar aglomeracions i es controlarà l'aforament. Per qui vulgui visitar els espais de manera autònoma el consistori ubicarà un punt d’Informació al costat del Pavelló Poliesportiu del municipi. Allí es podrà trobar informació sobre les rutes de l'arbre fruiter i de la Serra Brisa.

Continua la iniciativa per apadrinar un arbre fruiter

Rosa Pujol, alcaldessa Aitona (1)En roda de premsa, l’alcaldessa d’Aitona també ha exposat que es continua amb la campanya per apadrinar un arbre fruiter: potenciarem la marca ‘Fruita d’Aitona’ i l’apadrinament de l’arbre fruiter i la fruita de proximitat com a mostra de suport als nostres pagesos.

Cal recordar que les persones interessades a participar en la iniciativa, han de registrar-se a la pàgina web www.aitonaapadrinamentfruita.com/ amb les seves dades personals i seleccionar, a banda de la modalitat d’apadrinament, el tipus de presseguer que volen, a escollir entre nectarina, préssec roig o paraguaio.

Comentaris