16.01.2021 |

La Fundació Sorigué prorroga l’exposició de Mat Collishaw fins al març

L’exposició va ser inaugurada el setembre del 2019 i ha estat visitada per més de 8.500 persones
Una de les peces de Mat Collishaw. The End of Innocence
Una de les peces de Mat Collishaw. The End of Innocence
La Fundació Sorigué prorroga l’exposició de Mat Collishaw fins al març

La Fundació Sorigué ha anunciat que, a causa de l’èxit de públic, l’exposició Mat Collishaw. The End of Innocence es prorroga fins al 28 de març de 2021. La mostra va romandre tancada entre març i setembre a causa de la crisi sanitària, havent de suspendre moltes visites que ja estaven programades per aquests mesos.

Mat Collishaw. The End of Innocence ofereix una visió integral de la pertorbadora i captivadora obra de l’artista britànic. La selecció de peces inclou escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions, entre les quals destaca la icònica The End of Innocence (2009), que forma part de la col·lecció Fundació Sorigué i que dona nom a l’exposició.

Durant els mesos d’obertura, la mostra ha rebut un total de 8.500 visites, entre elles, més de 5.000 corresponen a estudiants que van participar en el programa pedagògic corresponent.

La mostra ofereix l’oportunitat de conèixer la producció de Collishaw amb una selecció de les seves obres més transcendents dels últims 20 anys. A través del conjunt d’obres exposades, es convida a la reflexió sobre la relació de l’ésser humà amb la naturalesa i amb la preeminència d’allò digital, qüestions de plena actualitat molt presents en la carrera de l’artista britànic.

L’exposició va ser reoberta al públic el setembre passat complint amb totes les mesures i protocols necessaris per garantir una visita segura. Tanmateix, els visitants segueixen tenint a la seva disposició una audioguia gratuïta, i disponible en català i en castellà amb transcripcions i imatges de les obres.

La pròrroga permet a l’Àrea Educativa de la Fundació Sorigué continuar duent a terme les visites pedagògiques que van haver de suspendre’s el mes de març passat. Amb aquestes visites, represes al setembre i adaptades a les actuals mesures sanitàries, la fundació reafirma el seu compromís d’acostar l’art contemporani a tots els nivells educatius. Les entrades per a les visites poden adquirir-se anticipadament a www.fundaciosorigue.com.

La Fundació Sorigué prorroga l’exposició de Mat Collishaw fins al març
comentaris