'Gats', el musical, arriba al Teatre l'Escorxador per recaptar fons per ASPID

Imatge de la representació del musical 'Gats' - Teatre l'Acudit d'Alfarràs
photo_camera Imatge de la representació del musical 'Gats' - Teatre l'Acudit d'Alfarràs

El musical Gats arriba el pròxim dissabte 12 de gener, a les 19.00 h, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida de la mà del teatre l’Acudit d’Alfarràs, que participa en aquest espectacle solidari organitzat per ASPID. Es tracta d’un acte solidari, atès que els diners recaptats (el preu de l’entrada és de 10 euros) es destinaran a sufragar les activitats del projecte esportiu i social del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’ASPID.

L’espectacle de música i ball fusiona gèneres com el clàssic, el pop, el jazz, el music hall i l’electroacústic

La història té lloc en una nit especial, sota una lluna màgica, en què els gats Geliquel es reuneixen a la deixalleria dels afores de la ciutat. Esperen amb il·lusió que arribi el líder de la tribu perquè esculli el felí o la felina que renaixerà en una nova vida.

Presentació del musical 'Gats', l'espectacle solidari organitzat per Àspid

D’un en un s’aniran presentant i defensaran les raons per les quals haurien de ser escollits. D’aquesta manera, mostraran les seves virtuts al públic, els faran partícips dels seus secrets i viuran les seves aventures. Una història màgica, divertida, tendra i animal que no deixarà ningú indiferent i que farà que tothom recordi la tribu dels gats Geliquel per sempre més.

L’Acudit va celebrar l’any passat els 35 anys d’escola escènica i trajectòria amb la representació del musical 'Gats', una versió lliure del popular 'Cats', d’Andrew Lloyd Webber

Nascut a Alfarràs l’any 1982, el grup de teatre ha ofert diversos gèneres i formats teatrals fins que s’ha especialitzat en el musical. La companyia, formada per 35 joves actors, ha representat en els últims anys El Rei Lleó, Oliver Twist i Matilda.

El Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe és un espai orientat a l’atenció integral de les persones afectades per algun grau de discapacitat física, en què s’atenen individualment les necessitats de cada usuari per promoure el seu desenvolupament en les capacitats individuals, les habilitats socials, l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida.

Comentaris