La Granja d’Escarp gaudeix del concert de cloenda del Musiquem Lleida!, amb 70 cantaires i 40 músics

cloensa Musiquem a La Granja d'Escarp interior
photo_camera Moment de l'actuació d'aquest diumenge al Centre Cívic Lo Ball de La Granja d'Escarp

El festival internacional Musiquem Lleida! ha viscut aquest diumenge a La Granja d’Escarp una sessió extraordinària de la seva 12a edició, en què la Coral Shalom ha portat al Centre Cívic Lo Ball el mateix concert que va servir de cloenda per al festival, que es va fer el passat dia 8 a l’Auditori Enric Granados de Lleida. El concert ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, i de l’alcalde de La Granja d’Escarp, Manel Solé.

Tot i que el Musiquem Lleida! ja està fora de les seves dates i que la ciutat de Lleida és el seu escenari més habitual, enguany el festival tenia diferents activitats programades al territori, una d’elles aquest concert de la Coral Shalom a La Granja d’Escarp.

El festival es va celebrar del 6 al 8 d’octubre amb 23 concerts d’11 grups d’arreu del món i va comptar amb més de 5.000 espectadors

Així, el públic de La Granja d’Escarp ha pogut gaudir d’un concert amb 70 veus de la Coral Shalom i cantaires convidats, solistes vocals, José Luis Ríos al piano i 40 músics de l’Orquestra del Festival Musiquem Lleida dirigits per Robert Faltus. Han interpretat A Little Jazz Mass, de Bob Chilcott, un dels compositors contemporanis més populars i productius de l’àmbit coral. La seva A Little Jazz Mass, composta i estrenada l’any 2004 a Nova Orleans, va esdevenir un èxit arreu del món.

El festival Musiquem Lleida! es va celebrar del 6 al 8 d’octubre amb 23 concerts d’11 grups d’arreu del món. Com a novetat, aquest any el Musiquem incorporava activitats paral·leles en les quals es van involucrar la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Gremi de Forners, el Gremi de Llibreters, entre altres sectors vinculats amb la música com ara el cinema, la gastronomia o l’educació. El festival va tenir lloc a Lleida ciutat però també a diferents localitats lleidatanes i va comptar amb més de 5.000 espectadors.

comentaris