07.12.2022 |

La Granja d’Escarp dona visibilitat a les dones del poble a les xarxes

L'objectiu de la iniciativa és commemorar el Dia de la Dona donant a conèixer històries locals
Una de les participants en l'acció de La Granja d'Escarp (3)
Una de les participants en l'acció de La Granja d'Escarp
La Granja d’Escarp dona visibilitat a les dones del poble a les xarxes

L’Associació de Dones del Baix Segre de La Granja d’Escarp, amb el suport de l’Ajuntament de la població, estan duent a terme una iniciativa al llarg de tota la setmana amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L’activitat té com a objectiu donar visibilitat a les xarxes socials a aquesta jornada i fer-ho a través de les dones del poble.

Així, des del passat dilluns, 1 de març, i fins al dilluns 8 es publiquen diàriament a les xarxes socials de l’Associació i de l’Ajuntament una bateria de fotos de dones del poble amb un cartell on apareix una fita del feminisme per commemorar aquesta data.

Les dones protagonistes de les imatges són de tots els àmbits i sectors, de manera que hi tenen cabuda comerços, empreses, associacions, professionals de la salut o de l’ensenyament, àvies, mestresses de casa, pageses... La voluntat de representar tot el col·lectiu de dones i fer un reconeixement als avenços aconseguits en el camp de la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament en els drets i llibertats de les dones en tots els àmbits, així com a totes les persones que hi han esmerçat esforços.

La Granja d’Escarp dona visibilitat a les dones del poble a les xarxes
comentaris