05.08.2021 |

El grup valencià ZOO, cap de cartell del Freedom Festival de Torrelameu

Se celebrarà el divendres 23 de juliol i es completarà amb les actuacions de Culli, Pernil Salat i Lo Puto Cat
ZOO, un col·lectiu musical valencià nascut el 2014 a Gandia
Aquesta és l'única actuació que farà durant l'estiu ZOO a les terres de Lleida.
El grup valencià ZOO, cap de cartell del Freedom Festival de Torrelameu

Arriba la quarta edició del Freedom Festival de Torrelameu, que se celebrarà el dia 23 de juliol, amb les actuacions de Culli, Pernil Salat, Lo Puto Cat i ZOO.

Es tracta d’una jornada festiva de música per a totes les edats que comptarà —com en anteriors edicions— amb concerts musicals, zona de ‘food trucks’ i servei de bar, a partir de les 19.30 hores, amb la presència de diversos artistes o grups i amb quatre hores i mitja de música en directe.

Degut a la crisi sanitària, el festival tindrà un aforament màxim de 1.200 persones, totes assegudes.

Fins a la data ja s’ha venut la meitat de l’aforament i els organitzadors esperen fer un ple

En aquest sentit, Oriol Puig, un dels organitzadors del festival, ha explicat que han hagut de reformular-lo respecte a com el tenien previst inicialment, reduint-ne la llargada però introduint-hi alguna novetat, com l’actuació dels Bastoners del Pla de l’Aigua.

El cartell de la festa estarà encapçalat pel grup valencià ZOO —en l’única actuació que farà durant l’estiu en terres lleidatanes—  i comptarà amb els concerts del cantautor balaguerí Culli, les versions del grup Pernil Salat, i l’actuació de Lo Puto Cat, que portarà les seves millors mescles.

Tal com ha assegurat Oriol Puig, part dels beneficis del festival aniran a la Plataforma per la Llengua. “Hi ha molts drets perseguits i represaliats contra els quals cal lluitar i reivindicar-se”, ha dit.

El grup valencià ZOO, cap de cartell del Freedom Festival de Torrelameu
comentaris