27.10.2021 |
Territoris.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia 46 persones per no dur mascareta al carrer

També s'ha aixecat acta per tres festes privades en pisos i s'ha controlat 904 vehicles particulars i 124 autobusos
urbana2
Foto: Paeria de Lleida (arxiu)
La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia 46 persones per no dur mascareta al carrer

La Guàrdia Urbana de Lleida està efectuant la verificació del compliment de les restriccions fixades per la Generalitat de Catalunya, vigents des del passat 15 de juliol, i que afecten tant la mobilitat com les activitats permeses al terme municipal.

Per una banda, s'està controlant l'ús de la mascareta, que és obligatòria a la via pública. En la gran majoria dels casos, l'actuació dels agents es fa amb avisos de caràcter pedagògic però, quan això no ha estat suficient, s'ha denunciat també un total de 46 persones.

Igualment s'han aixecat 36 actes a establiments de la ciutat que estaven incomplint les restriccions fixades quant a l'obertura o les condicions de funcionament dels locals fixades per la Generalitat.

També s'ha detectat i denunciat la celebració de tres festes privades en pisos, tenint en compte que tampoc estan permeses les reunions de més de 10 persones a l'àmbit privat.

Pel que fa als controls de mobilitat, els agents de la Guàrdia Urbana han estat durant aquests dies fent controls dinàmics, en els quals s'aturen vehicles de forma aleatòria, principalment a les carreteres que enllacen Lleida amb Albatàrrec i Artesa de Lleida. S'han controlat un total de 904 vehicles, fent tornar enrere a les persones que no acreditaven degudament els motius del seu desplaçament.

A més a més, la Urbana també fa controls dels passatgers dels autobusos que passen per l'Estació d'Autobusos de Lleida, un total de 124 vehicles

La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia 46 persones per no dur mascareta al carrer
comentaris