06.10.2022 |

Guillem Albà i La Tal, protagonistes de les festes de Sant Sebastià d’Alpicat

La Festa Major s’ha adaptat a les restriccions sanitàries en un format teatral a la sala La Unió

Guillem Albà
Guillem Albà presentarà la seva obra en solitari Calma!
Guillem Albà i La Tal, protagonistes de les festes de Sant Sebastià d’Alpicat

Degut a la situació sanitària actual, els actes de la Festa Major de Sant Sebastià d’Alpicat s’han vist reduïts a dos espectacles que es duran a terme els dies 22 i 23 de gener a la sala La Unió d’Alpicat. Les dues obres seran gratuïtes per als socis de l’entitat, mentre que per la resta del públic es podran adquirir per 5 euros a la web de l’Ajuntament d’Alpicat. L’aforament serà limitat, a més de prendre’s totes les mesures d’higiene actuals.

D’aquesta manera, el divendres 22 a les 19.30 hores, l’actor Guillem Albà presentarà el seu espectacle en solitari Calma! amb la qual intentarà atrapar la part còmica de l’espectador, així com també la vessant més poètica. Amb el clown per bandera i amb l’ús de titelles, ombres i música, farà que el públic es qüestioni el dia a dia i s’embarqui en un viatge vital: si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple i, en definitiva, si volem seguir així o volem canviar-ho. L’obra, sens dubte, promet remoure l’interior dels assistents.

Per la seva banda, la companyia La Tal seran els encarregats de portar a Alpicat el seu Italino Grand Hotel el dissabte 23 a les sis de la tarda. Un espectacle per a tots els públics que compta amb el segell d’una companyia amb anys d’experiència dalt dels escenaris. La seva última història durà a l’espectador al soterrani d’un hotel, on hi ha una bugaderia on els somnis es fan realitat enmig de la solitud de les màquines i la roba.

Guillem Albà i La Tal, protagonistes de les festes de Sant Sebastià d’Alpicat
comentaris