Un home, detingut a Lleida per 20 robatoris en vehicles

Els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte autor de 20 robatoris a interior de vehicles

els mossos2
photo_camera Ulleres de sol, carregadors de cotxe, motxilles, memòries USB, eines i rellotges, alguns dels objectes presumptament robats pel detingut

El dimarts 16 d’agost, els agents de Mossos d’Esquadra van detenir un home, de 40 anys, originari del Marroc i veí de Lleida, com a presumpte autor de 20 robatoris a interior de vehicles.

El detingut hauria robat a l’interior de vehicles al voltant del barri de Templers-Escorxador i de la zona baixa de Ramba d’Aragó

Els investigadors van constatar que vivia en un amagatall construït en el descampat central d’una illa d’edificis del carrer Lluís Companys, una de les vies on hauria actuat. A última hora de la tarda del dimarts, els Mossos van veure com sortia del descampat, carregat amb una bossa plena d'objectes, i pujava per Rambla Aragó fins accedir al casc antic. En arribar al carrer Tallada, agents de la Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) el van aturar. L'home va intentar amagar el que van resultar ser dues pedres de bugia, emprades per trencar vidres. Dins la bossa els agents van trobar 6 ràdio-CD de vehicles i un mans lliures.

Dimecres al matí, els agents van realitzar l’entrada i perquisició de l'amagatall, on van poder recuperar nombrosos i variats objectes que provindrien, presumptament, de robatoris en interior de vehicle.

El detingut, amb antecedents per fets similars, passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comentaris