Jordi Janés es converteix en el nou alcalde d’Alcarràs

El canvi d’alcalde és fruit de la coalició entre Junts Per Alcarràs i Sempre Alcarràs dins del govern municipal
Jordi Janés, nou edil d'Alcarràs d'ara fins al 2023
photo_camera Jordi Janés, nou edil d'Alcarràs d'ara fins al 2023

Aquest passat 19 de desembre es va fer efectiu el canvi d’alcaldia a Alcarràs amb Jordi Janés com a nou edil del municipi. El canvi s’ha fet en compliment del que, ara fa un any i mig, van acordar els grups municipals de Junts per Alcarràs i Sempre Alcarràs, els quals amb quatre i tres regidors respectivament, conformen des del juny del 2019 el govern municipal de la vila.

Janés va encetar el seu mandat amb un emotiu discurs dedicat a la seva mare, qui va ser qui el va introduir en política, així com a la seva família. A continuació el nou alcalde va detallar els que seran els eixos de la seva gestió a partir d’ara i fins l’any 2023, quan tornin a haver-hi eleccions municipals.

El ple d’investidura va comptar amb l’assistència dels consellers d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Dins d’aquest pla de treball, l’equip de govern vol treballar per un poble més net, amb un manteniment suficient dels carrers i el patrimoni, continuant en la senda que ha permès la vila ser distingida com el municipi més sostenible de Catalunya. També es vol seguir reclamant la construcció d’un nou institut, així com unes condicions dignes per a agricultors i ramaders que són un valor absolut que hem de cuidar, mimar i conservar, va assenyalar Janés. Pel líder de Junts per Alcarràs, serà imprescindible fomentar l’esport en el municipi, ja que aquest és cohesió, inclusió social, salut i futur, així com la resta d’entitats que vol que disposin dels espais per poder desenvolupar les seves activitats.

Per finalitzar, Janés ha sintetitzat el seu compromís amb el poble d’Alcarràs i la seva ciutadania amb una cita a Salvador Espriu: Ara digueu: nosaltres escoltem les veus de l’alta mar d’espigues. Ara digueu: Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble.

Manel Ezquerra, nou primer tinent d’alcalde

Jordi Janés governarà en aquesta segona etapa del mandat que es va iniciar el 2019 amb Manel Ezquerra com a alcalde, qui ara es convertirà en el nou primer tinent d’alcalde i de qui Janés va voler destacar que, amb la seva feina com a primer edil, deixa el nivell molt alt.

La nova corporació d'AlcarràsEn el seu parlament, Ezquerra va desitjar sort i encerts al nou alcalde, de la mateixa manera que li va allargar la mà en tot el treball i les iniciatives que surtin del seu partit. En la mateixa línia estigué Gemma Escar, portaveu del grup municipal del PSC, que va manifestar la seva voluntat d’arribar a acords i el seu agraïment a l’actual equip de govern.

Comentaris