23.10.2021 |
Territoris.cat

L’Ajuntament d’Alcarràs aprova un crèdit de 681.481 euros per pagar factures pendents

Imatge Alcarràs
Imatge d'Alcarràs
L’Ajuntament d’Alcarràs aprova un crèdit de 681.481 euros per pagar factures pendents

El Ple de l’Ajuntament d’Alcarràs va aprobar la tramitació d’un crèdit pont de 681.481 euros que es destinaran a liquidar factures i complir amb els terminis de pagament. L'operació també ha de servir per finançar les subvencions pendents de rebre per un total de 328.306,63 euros i vinculades al projecte del nou cementeri municipal i l’ampliació del Centre d'Assistència Primàri (CAP).

Amb l'actuació, l’Ajuntament d’Alcarràs podrà actualitzar els pagaments pendents d’abonar i que van haver de refusar-se per complir la normativa vigent. L'actual equip de Govern atribueix la dificil situació econòmica del consistori a l’aplicació de relació de llocs de treball que es va dur a terme en l'anterior mandat.

Segons l'alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra estem posant ordre a les finances municipals, abonant tot el que hi havia pendent i establint una nova manera de fer que ens permetrà estar al dia, sense estirar més el braç que la màniga

En el transcurs del Ple també es va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdit per valor de  89.225,82 euros, que permetrà abonar factures que en el moment d’arribada no disposaven al pressupost de partida amb fons per ser satisfetes.

El consistori es veu obligat a prollogar el pressupost 2019 a 2020 per tal de permetre continuar funcionant mentre es tramita el pressupost d’enguany

Planta tractament Alcarràs

La planta de tractament de purins reinicia la seva activitat amb l’assecatge de dejeccions

En la sessió també es va aprovar l’adjudicació del nou contracte de lloguer de les instal·lacions de la planta de tractament de purins situada al terme d’Alcarràs i de titularitat municipal. El tràmit permet que la nova adjudicatària pugui reiniciar l’activitat i produir electricitat i material compostable mitjançant el tractament per dessecació de les dejeccions ramaderes, una vegada recuperades les primes per aquest concepte, ja que darrerament ja només funcionava produint directament electricitat, sense tractar purins.

L’Ajuntament d’Alcarràs aprova un crèdit de 681.481 euros per pagar factures pendents
comentaris