23.05.2022 |
Territoris.cat

L’Ajuntament d’Alpicat triplica la seva aportació a la ONGD Alpicat Solidari

La quantia pujarà enguany a 9.800 euros, un 0,22% dels pressupostos, mentre que les previsions són anar augmentant-la fins al 0,5% l'any 2019

Conveni Solidari interior
Moment de la signatura del conveni de col·laboració
L’Ajuntament d’Alpicat triplica la seva aportació a la ONGD Alpicat Solidari

L’Ajuntament d’Alpicat i Alpicat Solidari han signat un conveni de col·laboració segons el qual el consistori triplicarà la seva aportació anual a l’ONGD, que ascendirà a 9.800 euros per aquest any 2016.

A l’acte de signatura hi van ser presents l’alcalde Joan Gilart i el regidor Joan Limón, per part de l’Ajuntament, i en representació d’Alpicat Solidari, el seu president, Marçal Abella, i la seva tresorera, Roser Sardà. Segons l’acord, aquest 2016 el consistori aportarà a Alpicat Solidari un 0,22% dels pressupostos ordinaris d’enguany, que equival a 9.800 euros i que suposa triplicar la quantitat de l’any passat. Aquest percentatge augmentarà en els pròxims anys, passant a ser del 0,33% el 2017, del 0,4 al 2018 i del 0,5 al 2019.

L’ONGD Alpicat Solidari és una de les entitats més actives de la població. Creada per contribuir al desenvolupament dels països del sud, ha anat ampliant el seu radi d’acció a realitats que són més properes, destinant recursos amb l’objectiu prioritari de contribuir a la lluita contra la pobresa i les seves causes estructurals. Dins aquesta línia, realitza projectes de cooperació i accions de benestar social que promoguin un desenvolupament sostenible, que estimulin la participació ciutadana i fomentin el voluntariat.

L’Ajuntament d’Alpicat triplica la seva aportació a la ONGD Alpicat Solidari
comentaris