L’Ajuntament de Torrefarrera entrega 22.000 euros en subvencions a emprenedors i empreses locals

Entrega de les subvencions a l'Ajuntament de Torrefarrera - interior
photo_camera Entrega de les subvencions a l'Ajuntament de Torrefarrera.

L'Ajuntament de Torrefarrera va entregar ahir dimecres, 22.000 euros en subvencions dins dels programes ‘Treball és benestar’ i ‘Emprèn a Torrefarrera’ als nous emprenedors i empreses que han fomentat la creació d’ocupació al municipi

Els emprenedors participants al programa ‘Treball és benestar’ de l’any 2017, van rebre les subvencions valorades en un total de 10.000 €. Es van entregar un total de 12 ajudes, 8 d’elles per un import de 1.500 € cada una per altes d’autònoms majors de 30 anys i les altres 4, de 2.000 € cada una, per altes d’autònoms joves. Aquesta mateixa iniciativa també dona subvencions a les empreses de Torrefarrera que contracten algún veí o veïna que estava a l’atur.

Pel que fa al projecte ‘Emprèn a Torrefarrera’, que pretén impulsar la creació de noves empreses i comerços al municipi del Segrià, el consistori va entregar un total de 5 subvencions per un import de 7.000 €, corresponents a l'activitat de l’any 2017.

Amb aquesta línia de programes, l’Ajuntament de Torrefarrera ha ajudat en els darrers 5 anys a 84 persones a tornar al mercat laboral, dividides entre 68 subvencions a nous autònoms i 16 subvencions a la contractació de persones aturades.

Comentaris