Corbins inicia les obres d'arranjament de diversos carrers del municipi

Aquesta intervenció s'emmarca en els pressupostos participatius de 2020

 

FOTO_OBRES CORBINS-gabinet
photo_camera Les obres de millora de carrers continuen en la línia d'accions d'arranjament integral de les vies

L'Ajuntament de Corbins està duent a terme des del passat divendres, les obres d'arranjament de diversos carrers del municipi. Aquesta actuació, que té un abast de més de 4000 metres quadrats repartits entre 5 carrers, s'emmarca dins del projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2021, però que per diferents causes, no s'ha pogut abordar fins a aquest 2023, a càrrec de l'empresa Sorigué.
El cost de les obres és de gairebé 80.000 euros (IVA inclòs). 62.000€ provenen de la subvenció de la Diputació de Lleida pel Pla d'Inversions de Cooperació Local 20-21 i 18.000€ de fons propis de l'ajuntament.

En aquest sentit, l'obra ha tirat endavant després licitar-se tres vegades, dues d'elles sense èxit, a causa de la renúncia de la primera empresa que va guanyar el primer cop i la crisi de preus posteriorment. Per tal de facilitar a les empreses l'accés al concurs públic, el consistori va decidir fer l'aportació de fons propis i alhora, evitar reduir el pressupost de l'obra, la qual cosa suposava disminuir el nombre de carrers arranjats.

Els carrers intervinguts són: Raval, Sant Bartomeu, Ponent, La Creu, Major i Bonavista. En aquest sentit, les obres de millora de carrers continuen en la línia d'actuacions d'arranjament integral de les vies de Corbins que ja van fer-se en els primers pressupostos d'aquest govern i amb el PUOSC.

Comentaris