l'Ajuntament d'Aitona incorpora al projecte Fruiturisme tres rutes de caràcter religiós

El projecte Fruiturisme ha incorporat en el seu web, un espai en el qual és pot consultar en temps real una vista panoràmica dels camps aitonencs durant la temporada de màxima floració

L'Ajuntament d'Aitona ha presentat aquest dilluns la programació de la nova campanya del projecte Fruiturisme, que promou el turisme i la cultura de la fruita. Una edició que s'inaugura amb la incorporació de tres noves rutes de turisme religiós que permetran als visitants conèixer la llar i la cova del Pare Palau i la casa natal de Santa Teresa de Jesús Jornet, segons ha avançat l'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol. El municipi del Segrià arrenca la campanya coincidint amb la floració dels presseguers que ja ha començat.

Fruiturisme acte presentacióPujol, afirma que el Pare Palau, Santa Teresa Jornet i el Beat Josep Camí són tres il·lustres fills de la nostra vila que van consagrar tota la seva vida als altres. Tot aquest llegat, del qual ens en sentim tan orgullosos, no pot quedar en l'oblit i mereix ser reconegut i difós com un actiu més de la nostra vila.

D'altra banda, com a segona gran novetat, l'Espai Virtual del web www.fruiturisme.com ha instal·lat una càmera on, a temps real, es pot gaudir de la vista panoràmica dels camps aitonencs durant la seva època de màxima floració.

Paisatge dels arbres florits en la temporada de la floració a AitonaL'alcaldessa ha assegurat que les visites guiades i les rutes senyalitzades per l'entorn d'Aitona estan plenament consolidades en el programa, gaudeixen de molt bona acceptació, entres els nostres visitants i, any rere any, el nombre de reserves va en augment. L'alcaldessa d'Aitona, a més, avança que enguany ens hem marcat un triple repte: oferir a un major públic l'experiència única de veure de ben a prop els camps de fruita dolça, seguir valorant els nostres principals actius com a fets diferencials del territori i de Catalunya, i comptar amb la implicació i col·laboració dels mateixos veïns del poble en l'atenció als visitants i turistes.

Les reserves per participar de les diferents rutes que s'organitzen ja es poden fer trucant al telèfon 973 79 40 10 o enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]. El paquet de rutes i visites guiades, a més, també es pot consultar al web www.fruiturisme.com i als fulletons informatius distribuïts als comerços i restaurants d'Aitona.

Comentaris