L'empresari Xavier Caufapé nou president de Pimec Lleida

L'empresari el Segrià substitueix Jaume Saltó i vol "situar les pimes lleidatanes al pont de comandament"
Pla mitjà del president de Pimec Lleida, Xavier Caufapé, el 10 de març del 2021. (Horitzontal)
photo_camera Xavier Caufapé relleva a Jaume Saltó en el càrrec de president de Pimec Lleida (Cedida per PIMEC)

La Junta directiva de Pimec va aprovar aquest dimecres el nomenament de Xavier Caufapé com a nou president de la patronal de la micro, petita, i mitjana empresa a Lleida. L'empresari de les pimes Mi novaAliança de Lleida i La clinique des yeux al Dakar ha assegurat que afronta aquesta nova etapa de l'entitat "amb il·lusió i moltes ganes de situar les pimes lleidatanes al pont de comandament".

Caufapé relleva a Jaume Saltó, que en els darrers mesos ha compaginat el càrrec al capdavant de Pimec Lleida amb la presidència de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida.

La Junta directiva de Pimec va aprovar aquest dimecres el nomenament de Xavier Caufapé com a nou president de la patronal de la micro, petita, i mitjana empresa a Lleida. L'empresari de les pimes Mi novaAliança de Lleida i La clinique des yeux al Dakar ha assegurat que afronta aquesta nova etapa de l'entitat "amb il·lusió i moltes ganes de situar les pimes lleidatanes al pont de comandament". Caufapé relleva a Jaume Saltó, que en els darrers mesos ha compaginat el càrrec al capdavant de Pimec Lleida amb la presidència de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida.

Així mateix, Caufapé ha posat en valor la tasca de Saltó. "Durant els cinc anys que ha exercit la presidència de Pimec Lleida ha assolit grans reptes com ara la inauguració de la nova seu i ha tingut un paper clau en el posicionament institucional al territori lleidatà", ha assenyalat. A la vegada, Xavier Caufapé ha expressat que les relacions amb la Cambra de Comerç de Lleida, presidida per Saltó, "seguiran fructíferes entre ambdues institucions", a partir del treball conjunt "en benefici de les pimes i els autònoms lleidatans".

comentaris